Talkoo- & jakopäivät
Satoa saadaan yleensä kerran viikossa touko-kesäkuusta loka-marraskuulle. Vuonna 2017 sadonjakopäivä on keskiviikko ja sadon voi hakea suoraan puutarhalta tai keskustan jakelupisteestä osoitteesta Hollolankatu 3 (katso hinnat liity-sivulta). Sadonjaosta tiedotetaan sähköpostilistalla ja facebook-ryhmässä (kts. yhteystiedot).

HUOMIO! Otathan sadonjakoon mukaan oman kassin/pussin/kotiinviemisvälineen, pusseja yksittäiselle vihannekselle/kasvikselle/juurekselle ei ole enää jatkossa tarjolla.

Tarvittaessa puutarhuri Noel Bruderin tavoittaa numerosta 044 336 1806.

2 kommenttia:

  1. Pitääkö Doodlen sadonjako-päivätägiin ilmoittautua, jos käy sillä viikolla vain hakemassa sadonjaon? Vai ilmoittaudutaanko siellä sitten vasta jos menee haun lisäksi talkoilemaan/poimimaan satoa kyseisenä satopäivänä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, sadonjakoon ei ole pakko ilmoittautua, tosin se on puutarhurille sellainen osviittaa antava tieto. Tästä oikestaan nyt voi kertoa oman mielipiteensä (laitoin juuri s-postia jäsenille aiheesta), että halutaanko tälläinen ilmoittautuminen käyttöön. Talkoiden osalta toivotaan edelleen ilmoittautumista, jotta Noel tietää kuinka paljon apua on tulossa esim sadonkorjuuseen.

      Poista