perjantai 24. huhtikuuta 2015

23. huhtikuuta

Hei!

Asiat alkavat vauhdittumaan ROKissa. Meillä oli ihana yhteisöpäivä sunnuntaina, sää pysyi melkoisen hyvänä ja mukava joukko meitä (nuoria ja vanhoja) ilmestyi paikalle auttamaan grillipaikan tekemisessä ja aloitimme myös perhepuutarhan tekoa. Facebookissa on muutamia hyviä kuvia tilaisuudesta, katsopa niitä.

Mikko, traktorimiehemme, kävi vierailulla eilen ja jos sää pysyy hyvänä, hän palaa ensi viikolla aloittamaan peltotyöt. Ensin hän haraa sen muutamaan kertaan, sitten levitetään lanta ja sen jälkeen tehdään penkit. Kun penkit on tehty, tosi työ alkaa! Joten kaivakaa kumisaappaat esiin ja pyyhkikää niistä pölyt, kutsu on tulossa parin seuraavan viikon aikana istuttamaan sipulia ja perunaa.

Kuva osoittaa miltä pelto näyttää tänään, viime syksynä istutetut valkosipulit ovat nousemassa nätisti.

Kasvihuone täyttyy taimista, joita tullaan istuttamaan pellolle. Siellä on myös yrttejä ja kurkkuja sekä lisää tomaatteja.

Kasvihuoneen sato kehittyy. Ensimmäinen jako salaatista on lähellä. Seuraan kuinka se kasvaa ja kerron sitten teille. Jos sadonjako ei ole ensi viikolla, niin sitten seuraavalla (siis 30.4. tai 7.5.)


Noelin tekstin käänsi vapaasti Ulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti