torstai 4. elokuuta 2016

gardeners message

Hei,

toivottavasti olette nauttineet suuresta sadosta tällä viikolla. Kokoluokka tulee olemaan sen mukaista vielä vähän aikaa.

Puutarhatöitäkin on vielä tarjolla ja punaiset liput merkkaavat penkkejä, joissa kasvaa punajuurta ja purjoa, joiden ympäriltä pitäisi kitkeä. Tällä viikolla ei ole ylimääräisiä talkoita, mutta toki voi myös itsenäisesti tulla kitkemään. Pidän silmällä sitä, miten sadonkorjuu sujuu ja tarvittaessa ilmoitan sitten jos sen suhteen kannattaa pitää talkoot.

Koska sato-osuudet ovat nyt tulleet suuremmiksi ja painavammiksi, on apu keskiviikko aamuisin tervetullutta, jotta saamme sadon jaettua mahdollisimman tuoreena. Jos teistä jotkut pääsevät paikalle, voitteko ilmoittaa siitä etukäteen. Kun tiedän milloin ja kuinka kauan voitte auttaa, voin suunnitella työtä sen mukaan. Koska sato pitää olla kerättynä puoleen päivään mennessä, paikalle täytyy tulla aikaisin.

Jos olette ilmoittautuneet ohjaamaan sadonjakoa, tarkistaa omat päivämäärät esim.facebookista (jotkut olivat unohtaneet vuoronsa). Joillekin päiville myös kaivataan lisää väkeä, jos talkootunteja on vielä tehtävänä niin ilmottautukaa mukaan. 

T. Noel


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti