sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Käännös Noelin tekstiin, viikko 25

Hei,

Ainakin yksi huomasi, että olen jättänyt yhden viikon väliin. Kiitos Ullalle käännöksestä ja siitä, ettei maininnut laiminlyöntiäni. 

Yksi syy siihen, että päiväkirja harvenee on se, että on vähemmän kerrottavaa. Sesonki lähestyy loppuaan monin tavoin. Vaikka syksy on kaunis ja aurinkoinen, puutarha on siirtynyt syksyiseen sadonkorjuuseen. Kuten olette huomanneet, sato-osuuden paino on noussut. Sitkeästi kitketty ja huolehdittu porkkana näyttää tulevan toimeen omillaan ja tekevän hyvän sadon. Kuten huomaatte, raskas työ kannattaa. Toinen runsas sato saadaan Rihusta, lehtikaali on makoisaa. 

Nyt kun työt vähenevät, minulla on tilaisuus päästä käsiksi muutamaan hommaan. Yksi on saada kastelukaivo toimimaan. Mietin onko kenelläkään vanhaa vesipumppua, joka joutaisi ROKille? Tarvitsemme veden lähteen lähelle peltoa ja alueella on muutama vanha kaivo, jotka toivottavasti yhä toimisivat.

Ensi viikolla on johtokunnan kokous ja yksi asia listalla on syksyn kokoontuminen. Kuka haluaisi auttaa sadonkorjuujuhlan järjestämisessä?

Vapaa käännös Ullan tekemä. 

ps. ilmoittaudun myös sadonkorjuujuhlan järjestämiseen, jos sen ajankohta sopii kalenteriin. Ketäs muita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti