keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Käännös Noelin tekstiin 2.11.14: Mikä viikko tämä on?

Olen ikään kuin unohtanut päiväkirjan, kun tässä vuoden loppua lähestytään. Vain kaksi viikkoa jäljellä. Joka tapauksessa on ollut hiljaista ja sato-osuudet ovat olleet suurin piirtein tasaista samojen kasvisten toimitusta viimeisen kuukauden ajan. 

Mutta eilen (1.11.), meillä oli porkkanatalkoot ja siinä on työ josta täytyy raportoida. Minulla ei ollut tilaisuutta ottaa kuvia, mutta kenties joku voi niitä laittaa tulemaan. 10-15 henkilöä tuli korjaamaan satoa ja iso työ tuli tehtyä. Luulen, että kaikki saamme ison sadon porkkanaa ennen kuin maa kovettuu. 

Minun täytyy myös mainita, että meillä on ollut apulainen viime viikkoina: tyttäreni Oona on ollut apuna sadonkorjuussa ja tämä on ollut hieno juttu.

Vielä yksi huomioitava asia on, että Antti tuli auttamaan vanhan kaivon avaamisessa. Kaivo on lähellä peltoa ja nyt testaamme voiko sitä käyttää ensi kaudella.

Me tulemme järjestämään jonkinlaisen palautteen keruun ennen vuoden loppua, jotta suunnittelmat pyörisivät myös satokauden ulkopuolella. Toivon, että moni osallistuu ja kertoo ajatuksiaan ja ideoitaan.

Kääntänyt Ulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti