lauantai 21. syyskuuta 2013

Vuoden ympäristöteko - tunnustus


Perjantaina Lahden seudun ympäristöpalvelut myönsi Lahden ruokaosuuskunnalle  Vuoden Ympäristötekijä -tunnustuksen. Yllä Hannan ottama kuva tunnustuksesta. Tämä kehystetyn tunnustuksen voi nähdä ensi viikolla pellon laidalla. Sain olla mukana vastaanottamassa sitä yhdessä Noelin, Hannan ja Eeva-Liisan kanssa.

Paikalla oli myös pieni kannustusjoukkue, jonka kanssa asetuimme kuvaan juhlallisuuksien mentyä. Tästä sitten siirryimmekin pullakahveille MeaMannaan.


Suuri kiitos idean isille. Hanna kiitti puheenvuorossaan Harri Loippoa, Jukka Ilmosta ja Mika Aaltosta ruokaosuuskunnan alulle panosta. Jos tässä jätän jonkun mainitsematta, virhe on minun ja olen pahoillani.


Nyt palaan omalle mukavuusalueelleni eli resepteihin. Jo torstaina laitoin Facebookiin linkin lehtikaalipastasta. Se on resepti serkkuni blogista. Tuo on vielä kokeilematta minulta, mutta meillä se on ensi viikon ruokalistalla. 

Tänään tein elämäni kummallisinta pizzaa. Jutun siitä ja sen englanninkielisen reseptin löydät blogistani Hugh'n kolme hyvää Ullan tapaan (Hugh's three good things by Ulla). Ne, jotka ovat innostuneet lehtikaalisipseistä, kokeikaa tätä pizzaa! Hyvin ennakkoluuloisena valmistin sitä, mutta ei tarvinnut pettyä. Mielettömän hyvää! 

Torstaina saadut ensimmäiset porkkanat maistuivat tosi makoisilta. Kyllä niitä on odotettukin. Ehkä vielä päästään porkkanaresepteihinkin, nämä ensimmäiset menivät ihan sellaisenaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti