tiistai 31. toukokuuta 2016

Käännös puutarhurin päiväkirjaan 31.5.

Hei!

Kirjoitan  vielä päiväkirjaa! Saa nähdä saanko Sallan tekemään seuraavan.

Kauden ensimmäisen sadonjaon aattona muutamia kuvia kasvihuoneesta teille, jotka eivät ole sitä nähneet viime aikoina.(Katso kuvat Noelin tekstistä.)

Salaattia on sadonjaossa. Kuten näette, kasvihuone näyttää ihanalle. Kuten peltokin. Tämä johtuu suurelta osin Sallan, puutarhuriharjoittelijamme, työstä.

Muita huomioitavia tapahtumia ovat olleet uskomattoman menestyksekäs ravintolapäivän kahvila satamassa ja mahtava yhteisöpäivä/talkoot sunnuntaina. Kiitos kaikille, jotka auttoivat järjestelyissä ja että tulitte paikalle nauttimaan yhdessäolosta.

Toivotaan, että kesä pysyy näin hyvänä!

Noin ¾ pellosta on nyt istutettu ja loput valmiina myöhemmille viljelyksille. Tähän asti olemme pysyneet rikkaruohojen edellä. Meille on tulossa tästä viikosta alkaen apuun ryhmä turvapaikanhakijoita Tapanilasta, joten toivotaan että tämä toimii heille ja meille. Olen käynyt myös Hennalan vastaanottokeskuksessa ja ROKin puolesta yritän auttaa heitä saamaan oman kasvimaan sinne.

Huomisen jaossa on ensimmäistä kertaa jakelupiste keskustassa. Tulee varmasti menemään muutama viikko, jotta saadaan kaikki kunnolla järjestettyä, joten katsotaan kuinka se sujuu. Älä unohda, että ylimääräisiä salaatteja on myynnissä.


Tekstin käännöksen teki hyvin pikaisesti Ulla. Pahoittelen mahdollisia virheitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti